tronsmart spunky beat

Tronsmart Spunky Beat – ново поколение bluetooth слушалки с технология за перфектен звук

Удобството и свободата, които дават bluetooth технологиите, се оценяват от все повече хора по света. Безжичните слушалки осигуряват мобилност и с лекота влизат в ежедневието на почти всеки съвременен човек, а като прибавим към това и големия напредък в развитието на аудио технологиите, bluetooth слушалките вече се превърнаха в хит на пазара. Наред с качествения звук, добрата батерия и перфектния външен вид, за много от нас важна характеристика сред изобилието от такива устройва на пазара е и цената.

Tronsmart е просперираща технологична компания, която ще ви даде всичко това заедно в един продукт.

Най-новите безжични слушалки на компанията се наричат Spunky Beat. Оборудвани с последните разработки в областта на безжичните аудио технологии, те изглеждат стилно и обещават невероятно музикално преживяване с перфектно качество на звука.

Tronsmart Spunky Beat са първите слушалки на компанията, които пристигат с внедрен Qualcomm чип от ново поколение, който гарантира качествен и стабилен аудио стрийминг и дълбок бас. Наред с популярните AAC и SBC кодеци, при този модел компанията е внедрила aptX технология, специална разработка на Qualcomm, чиято роля е да гарантира още по-висококачествен Hi-Fi звук.Основното предимство на aptX е способността му автоматично да избира най-качествения наличен звук или аудио с ниска латентност, когато това е необходимо и така да осигурява звук, възможно най-близък до този от CD. Трябва да имате предвид обаче, че Bluetooth предавателят и приемникът също трябва да имат aptX, за да работи този кодек. В останалите случаи AAC и SBC декодирането все пак ще ви осигурят перфектното звучене при използване съответно на iOS и Android устройства. Ясните музикални тонове са подсигурени още чрез покритите с графен драйвери, които възпроизвеждат осезаемо дълбок бас.

Друга xapaĸтepнaтa ocoбeнocт e изпoлзвaнeтo на DSP и cVc™ 8.0 технологии за премахване нa шyмa. Те работят в перфектен баланс като намаляват външните дразнители и по този начин дават възможност за по-ясен звук от микрофона, когато разговаряте в шумна среда.

Новите Bluetooth слушалки Tronsmart Spunky Beat са идеални за споделяне между приятели, тъй като всяка от двете слушалки може да се ползва самостоятелно в моно режим. С едно зареждане на вградената батерия ще си осигурите забавление в продължение на 7 часа и до 24 часа със зареждащия се калъф, включен в комплекта.

Tronsmart са помислили и за случаи, в които все пак успеете бързо да “стопите живота на батерията”. Компанията е разработила наистина светкавично зареждане за този модел слушалки, така че само с 5 минути зареждане ще си осигурите до 1 час време за слушане на музика. За да е максимално удобно за всички потребители, комплекта идва и с два вида опции за зареждане – интегриран USB-A и допълнителен USB-C кабел.

Интуитивният тъч контрол ви позволява да активирате всички функции на слушалките само като ги докосвате, без да има нужда да боравите със смартфона. Различните жестове ще ви позволят да превключвате към предишното или следващото парче, да давате пауза, да приемате и прекратявате разговор, а също и да отказвате обаждане. Отново с докосване на слушалките можете да активирате гласовите асистенти Siri и Google Assistant.

Нещо, което Tronsmart изтъкват при всичките си модели безжични слушалки е ергономичният и олекотен дизайн на устройството, наред с премиум излъчването и елегантния му вид. Компанията гарантира, че слушалките ще са удобни и ще паснат на всяко ухо, като включват в кутийката тапички в 3 вида размери – S, M и L. Удоволствието от използването на Spunky Beat се допълва и от IPX5 сертификата за защита от дъжд, пот и прах.

Изработени с внимание към детайла слушалките Tronsmart Spunky Beat са едно от най-атрактивните предложения в портфолиото на компанията. Снабден с последните технологии при безжичната аудио обработка, моделът Spunky Beat е специално обръщение на компанията към съвременните музикални ценители.