Безжичните технологии изживяват истински бум в последните години, а преносимите тонколонки са едни от най-предпочитаните аксесоари в ежедневието на стотици хора. Десетките излезли на пазара модели ежедневно се надпреварват за вниманието на потребителите и това прави все по-трудно ориентирането кое устройство да изберем за ежедневието си.

Tronsmart е стартираща технологична компания, на която си струва да обърнете специално внимание.

В последните години Tronsmart работи активно по усъвършенстването на безжичните технологии, подобряване на свързаността и осигуряване на върховно потребителско изживяване. Компанията инвестира средства в разработването на все по-иновативни и конкурентоспособни продукти, като най-новия модел преносима тонколона Element T6 Max е истинско олицетворение на усилията на бранда.

Качество на звука и мощност

Tronsmart Element T6 Max е най-новият модел безжична колонка на Tronsmart, която ще ви изуми с мощност, страхотно качество на звука, компактни размери и симпатичен дизайн. Водещата характеристика при този модел са изумяващите 60 вата изходна мощност на високоговорителя, която е прецедент за Tronsmart и стойност, която не се среща твърде често дори и сред топ производителите на безжични устройства на пазара. Tronsmart Element T6 Max пристига и с патентованата от Tronsmart SoundPulse™ аудио технология за богат и чист звук, и с гаранция от производителя за балансиран, детайлен и широк диапазон на звука във всеки ъгъл на стаята.

Но как се постига всичко това?

В този модел Tronsmart използва специално разработени високочестотни говорители, благодарение на които всъщност се постига тази изумителна мощност. Те са цели четири на брой, въпреки малките размери на модела, и са прецизно разположени, така че да постигат перфектно качество и максимална сила на звука. Тяхната работа се допълва от индивидуално проектиран масив от общо 8 пасивни радиатора и уникален бас, който не само ще чувате, но и ще почувствате дори и при по-ниска сила на звука.

Цялата система прави сериозна заявка за един съвсем реален 360-градусов кристално чист и силен звук.

Батерия

Батерията е следващото, с което Tronsmart определено изпъкват сред конкурентите си. Най-новият модел на компанията Element T6 Max идва с вградена 12 000 mAh батерия, която може да ви осигури цели 20 часа музика и забавление. Издръжливост, която може да се мери с малко на брой  и то премиум продукти на конкурентния пазар. Дори и с уточнението, че тази цифра се отнася при умерена степен на силата на звука, тя си остава една от най-привлекателните характеристики на този продукт.

Функционалности и дизайн

Както и при останалите модели на Tronsmart Element T6 Plus и Element Mega, Element T6 Max също поддържа функцията за свързване на няколко колонки едновременно. Така ще можете да си осигурите още по-пълно музикално изживяване, а защо не и истинска съраунд саунд система у дома. Налице е и опция за включване на гласов асистент Siri или Google за лесен и бърз достъп до вашият календар, планер, аларми и др.

Компактната преносима колонка получава още модерен изцяло touch контролен панел, разположен от горната й страна. Цялото управление и всички функционалности се осъществява чрез разположените там touch бутони, а интегрираните в тях светлини улесняват боравенето с джаджата дори и в тъмна обстановка. Цялата конструкция пристига със защита от IPX5 сертификат, което означава, че високоговорителят може да издържи на капки дъжд, пот и прах.

Не на последно място е и симпатичният дизайн на колонката. Проектирана е в класическа цилиндрична форма и изработена от първокласна алуминиева сплав за наистина елегантен вид и усещане. Привличаща вниманието от всеки ъгъл, Element T6 Max е емблематична украса във всяка къща, но също и удобна, компактна, колонка подходяща  за всякакъв вид пътуване. 

Заключение

Element T6 Max е най-доброто предложение на бранда Tronsmart, което по показатели се нарежда сред най-добрите модели, които се предлагат на пазара изобщо. Съчетанието от последно поколение аудио технологии, прецизно разпределен звук, подсилен от мощен бас и снабден с една от най-издръжливите батерии, виждани някога – всичко това обединено в ултра компактен размер устройство. С Element T6 Max марката Tronsmart твърдо заявява позициите си на пазара като един от най-проспериращите технологични производители и директно застава редом до много от премиум моделите в сегмента.