tronsmart-gaming-kit

В скорошна публикация ви запознахме с един от топ продуктите на бранда Tronsmart – механичната гейминг клавиатура TK09R RGB. Ако и на вас ви е харесала комбинацията от топ гейминг характеристики при това на достъпна цена, имаме страхотно ново предложение за вас. На нашия сайт вече може да намерите комплект за пълно гейминг изживяване, състоящ се от най-новите продукти на гейминг линията на Tronsmart – клавиатура TK09R, мишка TG07 и подложка Spire RGB. Тази комбинация е повече от перфектно решение за всеки заклет геймър, тъй като осигурява прецизен контрол и зашеметяващ цветен синхрон между всички свързани устройства, а това от своя страна гарантира перфектното гейминг изживяване.

Едно от най-привлекателните характеристики при продуктите на Tronsmart е специалния Tronsmart Radiant софтуер за контрол и синхронизиране на RGB подсветката, разработен от марката за всички нови продукти от гейминг линията. Тази разработка е истинско удоволствие за сетивата, особено когато имате на разположение пълен набор от периферия, която го поддържа, а ние ви предлагаме тъкмо това.

Но нека да разгледаме по-подробно какво съдържа комплекта и защо наистина си струва.

Ако все още не сте се запознали с клавиатурата TK09R това е механична гейминг клавиатура с премиум изработка, аnti-ghosting технология за регистриране на натиск без пропуск, макро бутони и 8 МБ флаш памет за запазване на настройки. Както споменахме по-горе в този модел компанията е внедрила Radiant софтуера за създаване на ефекти от множество преливащи се цветове между всички периферни устройства. Повече за нея може да прочетете тук.

Мишката TG007 е едно страхотно попадение в каталога на Tronsmart. Тя е удобна, многофункционална RGB мишка, продукт на стремежа на марката да предлага все повече и повече нови висококачествени геймърски устройства. Моделът TG007 идва с 9 програмируеми бутона за задаване на различни действия според играта, която играете. Имаме и още една екстра – прецизен Sniper бутон, за да бъдете точни дори и при най-интензивните битки. Със своите 7200 DPI мишката TG007  позволява наистина прецизна настройка на скоростта при различните жанрове игри и осигурява максимално игрално изживяване. Опреснителна честота тук може да избирате между 125Hz – 250Hz – 500Hz, като това ще осигури плавни и бързи движения на мишката върху екрана. Не на последно място TG007 идва с ергономичен дизайн и оставя комфортно усещане в ръката.

Последното, което допълва тези две устройства перфектно е уникалната подложка Spire RGB, която идва във впечатляващ размер от 800х300х4 мм – повече от страхотна като пространство повърхност за игра. На нея можете да разположите удобно останалите две устройства и да имате наистина комфортно гейминг кътче. Повърхността на подложката е микро-текстурирана, специално проектирана за игрални мишки, а ултра гладката й повърхност подобрява движението на мишката и го прави бързо и прецизно. Освен всичко това покритието на цялата подложка е водоустойчиво, така че може сте спокойни при непредвидени инциденти. Целият външен ръб на подложката пък идва с интегриранo в него RGB LED осветление, което ще осветява цялото ви бойно поле.

Както и отначало отбелязахме RGB софтуера е застъпен във всеки един от гореизброените гейминг продукти на Tronsmart. Създаването на ефекти от множество преливащи се цветове между всички периферни устройства става бързо и лесно с няколко клика върху интерфейса на програмата. От друга страна премиум изработката, гаранцията за дълготраен живот на продуктите и ергономичния им дизайн са показателни за прецизната работа и вниманието към всеки един детайл от производителя.