Световноизвестната марка за електроника Tronsmart ежегодно допълва своето портфолио с качествени безжични аксесоари, привличащи вниманието на хиляди потребители по света. През Април 2018 година Tronsmart прикова още повече вниманието към себе си, като обяви известният футболист и голмайстор Луис Суарес за международен посланик, говорител и рекламно лице на марката.

Един от най-популярните продукти на Tronsmart през последните години е компактната Bluetooth преносима тонколонка Tronsmart Element Mega, препоръчванa от самия Суарес.

Оборудвана с интуитивни и полезни функции, тази елегантна портативна Bluetooth тонколона е подходяща за използване във всяка обстановка. Tronsmart Element Mega идва с вградени два по 20 вата мощни високоговорителя, работещи с 3D и DSP (Digital Sound Processor) технология за подобрено възпроизвеждане на звука. Те се допълват от централен субуфер, осигуряващ дълбок бас за максимално музикално изживяване. Безпроблемната безжична връзка е подсигурена от Bluetooth стандарт 4.2 който има обхват до около 20 метра и много добра скорост при прехвърляне на данните. А ако това не ви е достатъчно, налична е и NFC технологията за свързване и стрийм на музика. Друга интересна функция е TWS (True Wireless Stereo) технологията за сдвояване на устройства. Чрез нея ще можете свържете две Tronsmart Element Mega колонки и да постигнете осезаемо по-силен звук и плътен бас. Tronsmart Element Mega, разбира се, може да се използва и за разговори, тъй като високоговорителят пристига с вграден микрофон. Колонката е съвместима с повечето видове Bluetooth устройства на пазара, но може да се свърже с всяко друго чрез наличния 3.5 мм аудио жак.

Освен с качествения звук, Tronsmart Element Mega впечатлява с дизайн и интуитивен начин на работа. Разглеждайки устройството, ще се докоснете първо до напълно интегриран панел за управление, който работи чрез докосване и допринася за комфортното усещане при използване на колонката. Завъртайки безжичната колонка Tronsmart Element Mega, ще видите още USB порт за зареждане, aux порт за кабел, бутон за включване и изключване и слот за SD карта памет. Интересно решение при този модел на Tronsmart, е че устройството се захранва от двойна литиево-йонна батерия с капацитет 3300 мАч, което сумарно означава внушителните 6600 обща мощност или около 15 часа непрекъсната музика при средна сила на звука. Това превръща безжичната колонка Element Mega в най-добрия избор за пътуване, къмпинг, пикник, голф, плаж или басейн.

Tronsmart Element Mega е всичко, което искате що се отнася до безжични аудиотехнологии в компактен формат. Системата от два говорителя с мощен субуфер работи с доказани технологии от света на аудио изживяването и безжичната връзка, а всичко това идва комбинирано в компактно тяло с мощна батерия. Tronsmart се превръща във все по-разпознаваем бранд на пазара на безжични устройства заради перфектната симбиоза между  високо качество на изработката, отлични характеристики и достъпна цена.