Серията безжични колонки на Tronsmart е създадена за истинските музикални фенове, които държат да са в крак с последните технологии без да правят компромиси. Брандът Tronsmart, препоръчван официално от футболната звезда Луис Суарес, нашумя с високото качество на аудио изживяването, което предлага и достъпните цени на продуктите си.

Tronsmart Element T6 Plus е топ предложението на бранда сред безжичните колонки на 2019 година. Това е нова генерация преносима колонка, която ще задоволи всеки вкус и ще се впише във всяка обстановка.

Стана ли ви интересно? Тогава нека да видим какви са топ характеристиките на модела.

При Tronsmart Element T6 Plus производителят е внедрил технология, наречена SoundPulse, която осигурява внушителните 40W изходна мощност на малката колонка. Отстрани ще видите двойни пасивни мембрани с два 20-ватови пълноспектърни говорителя, които възпроизвеждат музика с осезаемо дълбок бас.

Друга интересна страна на колонката Tronsmart Element T6 Plus е интуитивното управление. На горния капак ще откриете стилно колело, с което можем лесно да контролираме силата на звука. То служи също за пускане и спиране на музиката, за активиране на хендсфрий разговори и чрез него дори можете да активирате гласовия асистент. Възможностите за управление обаче не се изчерпват дотук. Отстрани на колонката са разположени още няколко бутона – за предишна и следваща песен, еквалайзер с три режим на възпроизвеждане, бутон за сдвояване на две колонки и за включване/изключване. До тях се намират още портове, защитени със силиконова вратичка – 3,5-мм аудио гнездо, слот за TF карта памет и два USB порта – един пълноразмерен USB-A и един реверсивен Type-C. Истинско мултифункционално удоволствие, което се допълва и от трите налични аудио режима – Вокал, Дълбок 3D бас и Екстра бас, за да пасне по най-добрия начин на различните музикални жанрове.

Високото качество на звука и стабилната безжична свързаност са подсигурени от Bluetooth стандарта 5.0, което означава и по-голям безжичен обхват, както и по-висока скорост. Предвидена е и възможност за сдвояване на две колонки Tronsmart Element T6 Plus, което ви гарантира силна музика по време на парти. Трябва да знаете още, че Bluetooth колонката е водоустойчива по стандарта IPX6, така че през лятото просто можете да я вземете с вас в басейна.

Стигнахме и до една от най-важните характеристики – батерията. Tronsmart определено знаят, че това е водещ показател на технологичния пазар, за това са вградили двойна литиева батерия с 3300 мАч (или общо 6600 мАч), която осигурява 15 часа възпроизвеждане на музика при средна сила на звука. Батерията тук обаче играе още една роля, защото може да послужи и като зарядно. През USB-A порта може да зареждате друго устройство, което си е огромно удобство, особено когато сте на път.

Наследник на модела T6, новата генерация безжични колонки на Tronsmart определено привлича внимание. Със свеж, стилен вид, отлични аудио характеристики и издръжлива батерия, новият модел е сред най-добрите музикални аксесоари, които можете да намерите на технологичния пазар.