tronsmart-glary-gaming-headset

Технологичната компания Tronsmart продължава да развива усилено геймърската си линия продукти, която включва механични клавиатури, високотехнологични мишки, подложки и, разбира се, слушалки, използващи най-новите иновации за реалистичен звук. Едно от най-новите попълнения в геймърския каталог на компанията са слушалките Tronsmart Glary – изключително съчетание на топ технически характеристики, комфортен дизайн и наистина достъпна за спецификациите си цена.

7.1 surround звук и 50-милиметровите аудио драйвери

Последните продукти за Tronsmart са несравними примери, че аудио софтуерните инженери на компанията работят успешно по начини за възпроизвеждане на звук при по-ограничен хардуер. Моделът Glary е поредното доказателство и най-добрият избор, ако държите на перфектен звук и запомнящо се гейминг преживяване. Устройството предоставя виртуален 7.1 surround звук за изключително мулти-канално аудио чрез USB – гаранция, че битката пред очите ви ще оживее. Технологията създава усещане за седем тонколони, разположени в дома ви.

Всичко това се допълва от 50-милиметровите аудио драйвери в модела, които осигуряват отлично качество на звука с широк диапазон и оптимизиран бас за пълно звуково преживяване. Glary е оборудван и с микрофон с шумопотискане – гъвкавият микрофон осигурява отлична яснота на гласа при филтриране на околния шум, като така се постига наистина кристален звук.

Tronsmart Radiant и персонализирано аудио

По отношение на звука Tronsmart правят още една крачка напред. Интересна функционалност при моделът Glary е т. нар. персонализирано аудио. Софтуерът Glary’s Audio дава възможност да настроите еквалайзера, звуковите ефекти, 7.1 съраунд системата и дори микрофона. Всички тези настройки са видими в специалния софтуер, който за сега работи само с Windows.

Всички гейминг продукти на Tronsmart поддържат многофунционалния софтуер Tronsmart Radiant за геймърски устройства и слушалките Glary не правят изключение. Tronsmart Radiant е високотехнологичен софтуер за контрол и синхронизиране на RGB подсветката, разработен от Tronsmart за всички нови продукти от гейминг линията Tronsmart. Програмата е модерна и интуитивна за използване и съчетава множество ефекти с над 16.8 милиона цвята.

Лесно управление и привлекателен дизайн

Що се отнася до управлението, тук то е лесно и интуитивно, и се осъществява от малко дистанционно с 3 бутона:

MIC – специален бутон, който позволява микрофонът лесно да се включва и изключва;

LED – бутон за контрол на цветното LED осветление;

EQ – бутон за превключване между четирите режима на еквалайзера;

Традиционно за своите модели Tronsmart не прави компромис с дизайна и качеството на изработка. Самите слушалки изглеждат много привлекателно, особено при включване на светодиодите, които образуват цветни дъги от двете страни на слушалките. Страхотно решение е и малкият диод на върха на микрофона, който го прави лесно видим на приглушена светлина. Ушите на Tronsmart Glary са меки, покрити с нежна мемори пяна и разполагат с прибираща се диадема за глава – а това са наистина важни предимства, когато става дума за продължителни геймърски сесии.

Не на последно място Tronsmart Glary разполагат с USB конектор, който го прави съвместими буквално с всички популярни конзоли и операционни системи – Nintendo Switch, PlayStation 4 (PS4), MacBook, iMac и Windows.

Гейминг аксесоарите са технологичен сегмент, при който цената е от решаващо значение за финалния избор. Именно заради това смятаме, че продуктите на Tronsmart успяват да изпъкнат измежду разнообразието от технически характеристики и цени на пазара, и да се наложат като едни от най-достъпните гейминг аксесоари, без да правят компромис с качеството. Слушалките Glary са подходящи дори за напреднали и по-взискателни геймъри, тъй като категорично доказват качествата си и в много отношения изпреварват топ конкурентите в гейминг сегмента.