Tronsmart Onyx Ace

Без съмнение безжичните слушалки се превърнаха в любим аксесоар на много от нас. Премахвайки аудио буксата от устройствата си, мнозина производители дадоха началото на тази все по-навлизаща в живота ни технология. Безжичните слушалки се отличават преди всичко с удобството си – те не могат да се оплетат при пренасяне в джоба и няма възможност кабелът да се закачи някъде и да излезе от ушите.

Като една развиваща се технологична компания Tronsmart представи един от най-добрите си безжични модели слушалки през 2019 година. Spunky Pro се превърна в един от бестселърите сред безжичните аксесоари, но сега компанията решава да доразвие този модел. Напредъка в технологиите накараха производителя да допълни каталога си с нов модел безжични слушалки на име Onyx Ace.

Tronsmart Onyx Ace са създадени за всички, които искат да усетят напредъка в областта на безжичните технологии, да се насладят на кристално ясен звук, комфорт при употреба и да разполагат с една от най-добрите батерии за такъв тип устройство.

Както споменахме, най-важната характеристика на такъв тип продукт, разбира се е качеството на звука. Onyx Ace работи с чип от последно поколение Qualcomm System-On-A-Chip (SoC), който осигурява стабилна безжична връзка с безупречно предаване между устройствата, ниска латентност на звука и по-ниска консумация на енергия. Слушалките използват 4 микрофона за възприемане на звука, които работят в комбинация със система за заглушаване на околния шум. Технологията  разпознава гласа при телефонен разговор и активира премахването на всякакъв шум около вас. Onyx Ace са оборудвани с 13-милиметрови драйвери и поддържат висококачествените кодеци aptX и AAC. Крайният резултат е свръх чист звук със студийно качество на аудиото.

За друга важна характеристика, животът на батерията, Tronsmart и този път обират всички точки. Компанията отлично знае от какво имат нужда потребителите – а това е именно дълъг живот на батерията. Onyx Ace консумира значително по-малко енергия в сравнение с други устройства в сегмента. Тук животът на батерията е впечатляващ – до 5 часа постоянна работа при сила на звука на 50% и 24 часа работа, ако използваме и зареждащия се калъф.

Слушалките Tronsmart Onyx Ace са истинско удоволствие за ушите ви – ергономична форма, осигуряваща премахване на напрежението в ухото и усещане за свобода  С елегантния си и изключително удобен дизайн слушалките са един наистина достоен конкурент, както на популярните Apple, така и на други брандове на пазара.

За да е пълно удоволствието, Onyx Ace пристигат със IPX5 сертификат за защита от прах, пот и вода, така че да можете да ги използвате по всяко време без притеснения.

Управлението на Onyx Ace е изключително лесно и приятно – то се осъществява чрез touch контрол директно върху тях. Командите включват настройка на звука, пауза, следващ трак, приемане и отхвърляне на обаждане. Интегриран е и достъп до гласов асистент.

В заключение Tronsmart Onyx Ace са съвършена алтернатива на повечето скъпи модели безжични слушалки на пазара. Те идват с последните иновации в областта на безжичните технологии, премиум дизайн и комфорт, отлична батерия, а всичко това е гаранция, че нищо няма да ви липсва.