tronsmart-spunky-pro

Безжичните слушалки са неоспоримо удобство и вече неизменна част от всекидневието на почти всеки притежател на смартфон. От една страна навлизането на различни брандове на пазара прави избора на модел все по-труден, но от друга позволява технологията да се усъвършенства с изключителни темпове.

Марката Tronsmart е един от най-предпочитаните производители на слушалки в чужбина, рекламирана и представяна в цял свят от известния футболист Луис Суарес. Като официални техни представители ние предоставяме на българския пазар разнообразието от аксесоари, които Tronsmart предлага. Tronsmart Spunky Pro са безжични, компактни слушалки, едно от най-интересните предложения на Tronsmart в България. Висококачествен бас, кристален звук, обновен кейс с възможност за безжично зареждане и много жестове за контрол, тези слушалки са специално създадени за цялостно безжично преживяване в съвременния начин на живот. Този модел предлага изобилие от характеристики, които ще ви харесат, така че нека да ги разгледаме отблизо.

Безжичните слушалки Tronsmart Spunky Pro разполагат с усъвършенствани 6мм говорители, които осигуряват изумителен бас без изкривяване, а звука е чист и ясен. Що се отнася до провеждане на разговори, имаме вградени два микрофона, които гарантират кристални стерео разговори, като намаляват околния шум. Една от най-важните характеристики при безжичните аксесоари, разбира се, е Bluetooth стандарта, който тук е последно поколение 5.0, т.е. ще се радвате на стабилна безжична връзка, тъй като този стандарт има по-голям обхват от старото поколение Bluetooth, а и прехвърля данни с по-голяма скорост. Наличен е и IPX5 сертификат за защита от вода, пот и прах, така че спокойно да ползвате слушалките във фитнес залата или докато вървите под дъжда.

Ще забележите, че Tronsmart Spunky Pro нямат физически бутони. Слушалките се управляват чрез няколко вида жестове (например, потупване върху тях), така че удоволствието тук е пълно. Безжичното зареждане напоследък е най-актуалната тенденция в света на технологиите. Тronsmart Spunky Pro не правят изключение – слушалките идват в компактно калъфче с размери 60×34.5 мм, което може да се зарежда на Qi-сертифицирана зарядна станция или чрез Type-C порт. Напълно заредени слушалките Tronsmart Spunky Pro издържат 3.5 часа, а тяхното калъфче играе ролята на допълнителна батерия и може да осигури живот на батерията още 4 пъти. Това на практика означава, че Tronsmart Spunky Pro може да гарантира 18 ч. живот на батерията или непрекъснато целодневно използване. Като дизайн този модел слушалки са проектирани така, че да прилепват плътно и удобно в ухото. На ваше разположение в комплекта има и три размера силиконови тапички, за да изберете най-подходящия според вашите предпочитания.

 

Tronsmart Spunky Pro е едно от най-добите предложения на пазара на безжични слушалки, достъпно за първи път в България. Ако търсите комфорт, много добро качество на звука и безспорно издръжлива батерия, свържете се с нашите представители от тук.